WILLIAM HILL ONLINE FOGADÓIRODA REGISZTRÁCIÓ, BEFIZETÉS, HASZNÁLATA

A William Hill-t Nagy-Britanniában a fogadóirodák nagyapjaként emlegetik az Angolok. A legnagyobb múlttal rendelkező Angol fogadóiroda, amely már az 1930-as években is működött. A vállalkozás 1998-ban indította el az online verzióját. Az oldal több mint 100 fogadási lehetőséget kínál labdarúgó mérkőzésenként, de ezen felül számos fogadást találunk más sportágakban is. Élő közvetítés (Live stream) és fogadás, elérhető az oldalon.

A gibraltári törvényekkel élve, a William Hill fenntartja magának a jogot arra, hogy a megadott információk helyességéről meggyőződve, ellenőrizze a játékosok életkorát. Az ügyfélszámlák felfüggeszthetőek a megfelelő” életkort (18 vagy afölött) igazoló, hivatalos igazolványmásolat hiánya esetén.

Szolgáltatásai:William Hill online fogadóiroda, regisztráció, befizetés, használata, William Hill online fogadóiroda, regisztráció, befizetés, használata, William Hill online fogadóiroda, regisztráció, befizetés, használata, William Hill online fogadóiroda, regisztráció, befizetés, használata, William Hill online fogadóiroda, regisztráció, befizetés, használata, William Hill online fogadóiroda, regisztráció, befizetés, használata
- Sportfogadás
- Kaszinó
- Póker (letölthető)
- Tőzsde

Amire fogadhatsz:
Labdarúgás, jégkorong, kosárlabda, tenisz, kézilabda, röplabda, rögbi, ligarögbi, baseball, golf, futsal 1, krikett stb.

A William Hill-nél befizetésének biztonsága elsődleges prioritást élvez. Ezért számos, kényelmes, biztonságos és megbízható befizetési módot ajánlanak, amelyekkel különféle pénznemekben töltheted fel a számládat könnyedén.

Befizetési módok:
- Banki átutalás
- Hitelkártya/Bankkártya
- Skrill (Moneybookers)
- NETeller
- Paysafecard
- Ukash
- clickandbuy
- Click2Pay

Minimum befizetés 10€.
Minimum kifizetés 10€.

Az oldal elkötelezetten támogatja a felelősségteljes szerencsejátékot. Ennek értelmében már regisztrációnál, havi, heti illetve napi limitet is meghatározhatunk.

Bónuszok:
- Sajnos egyelőre (állítólag) a Magyarországról regisztrálók nem részesülnek bónuszban.

A bónuszok feltételeit, és részletes leírását megtalálod a William Hill weboldalán.

Az ügyfélszolgálat (24/7), a súgó elérhető Magyar nyelven.
A regisztrációhoz kattints ide.

energycasino_banner_promo_szeptember

newspaper templates - theme rewards

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com